Φωτογραφία: waterpolonews.gr
Το μικρό προβάδισμα στη Γ’ Φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης γυναικών και συγκεκριμένα στον όμιλο των πλέι άουτ απέκτησε η ΝΕ Πατρών, αφού επιβλήθηκε με 11-8 του Πανιωνίου στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς των μεταξύ τους αγώνων και έκανε το 2-1.
Έτσι θα μπει με ένα βαθμό εναντί κανενός του Πανιωνίου, ενώ στον όμιλο θα λάβουν μέρος και οι δύο ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο τελευταίες θέσεις του ομίλου της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος μπαίνοντας με 6 και 3 βαθμούς αντίστοιχα.
Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και κρίθηκε στην τελευταία περίοδο, όπου οι γηπεδούχες έκαναν ένα επιμέρους 3-0 και έφτασαν στη νίκη. Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ο Πανιώνιος είχε συνεχώς το προβάδισμα φτάνοντάς το μέχρι και στα δύο γκολ (2-4, 3-5, 4-6). Όμως, η ΝΕΠ ισοφάρισε με δύο γκολ της Αμερικανίδας Τιτζερίνα και στη συνέχεια έφτασε στη νίκη με τέρματα των Ανδρουτσέλη και Μπιτσάκου.
ΝΕ Πατρών – Πανιώνιος 11-8 (1-2, 5-4, 2-2, 3-0)
ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 3, Ντάσιου, Λούδη Ε., Γεωργίου, Τιτζερίνα 2, Μπαλάτσα Ν., Μιχαηλίδου Κ. 1, Μοίραλη, Μπιτσάκου 2, Μανιάτη, Λυκοθανάση 3, Μιχαηλίδου Δ., Κιούρκα, Κουρέτα
Πανιώνιος (Σταμάτης Χέλμης): Τζούρκα, Σαφέτη 1, Δουρέκα Α. 1, Καλογεροπούλου, Αποστολίδου 1, Τούρου, Κούβδου Ν. 2, Παπαφιλίππου, Μαλλιαρού, Λιαπάκη, Χέλμη 3, Μήτσου, Ζερβού


Lamprini T.